Hopp til innhold

«filled with the very best intentions»

...alt som salmer seg av gode ideer og intensjoner, - de gamle hullete ullgenserne som skal bli nye buffer, eller luer, men som bare ble liggende, sokkene med hull som skulle stoppes, duken som hadde vært en gardin og som skulle bli til en ny litt mindre gardin, genseren som skulle bli et putevar, babybodyen som skulle bli hårbånd...men som aldri ble, annet enn liggende, og skape et visst press og opplevelse av å ikke få ting unna, også ble de etterhvert bare liggende der og evnte på dagen da alt skulle skje, men som også forsvant med tiden som rant og rant som sand mellom fingrene...
jeg bare samlet alt sammen i en diger haug, tungt som h..vette- men den drasset jeg med meg ut- på tur, for iallefall å kjenne vaken av det ehele, ikke bare ha det i hodet, gi tanken nytt liv og nytt innhold, bli til noe annet, med annen verdi, eller tilleggsverdi....

kunsten må skje der jeg er, både i livet og rent fysisk. trives best når jeg gjør kunst, administrasjonen av det er litt tørr, vann i munn får jeg når jeg finner kunsten min i et motiv som liksom sitter... da er det gøy.